xsensible

Piet van der Heide 10 augustus 2024 Shape Created with Sketch. Geplaatst in:

De eerste modellen van Xsensible voor het najaar zijn alweer binnen. Voor wie het verhaal achter Xsensible nog niet kent, hier een korte samenvatting.

De Xsensible is een innovatie geïnspireerd op de houten balansslipper uit Japan. Deze zorgt voor een natuurlijke en gezonde lichaamshouding. Traditie en technologie komen samen in de unieke balanszool. In combinatie met perfecte demping, maximale stabiliteit en ultieme grip garanderen ze de beste loopervaring.

De Xsensible schoenen enkele bekende kenmerken. Een daarvan is dat ze zijn voorzien van een zool die werkt als een schokbreker en maakt deze schoen een uitkomst voor mensen met gevoelige voeten, pijnlijke gewrichten in knieën, heupen of onderrug. Daarnaast zijn bijna alle schoenen voorzien van uniek en gepatenteerd stretchleer. Hierdoor krijgen iets meer beweegruimte.

Innovatie vormt een basis van Xsensible. Dit is verankerd in het DNA en vakmanschap. Door de ambacht te combineren met moderne technologieën wordt er voortdurend gestreefd om de hoogste kwaliteit en comfort te behalen.

Zo worden de schoenen al decennia lang geproduceerd in Portugal. Zo wordt er dus geprofiteerd van het vakmanschap en ambachtelijke tradities met als resultaat dat de collecties van hoogwaardige kwaliteit zijn.

Ontdek de nieuwste lijn van Xsensible, de Next-Generation.

Deze groep biedt stijl en comfort voor de modieuze man/vrouw.  Met perfecte pasvorm en premium materialen (zoals suéde, gladleer en mesh) wordt ook bij deze groep de hoogste kwaliteit gegarandeerd.

Xsensible heeft in veel modellen (voor zowel de dames als heren) naast het bekende stretchleer een zijrits gezet waardoor het nog gemakkelijker wordt om er zo in te stappen zonder iedere keer de veter los en vast te maken.

De SWX collectie combineert een elegante en sportieve stijl. Deze groep sneakers is voorzien van balanstechnologie voor ultiem loopcomfort bij elke stap. Het stretchleer zorgt voor een perfecte pasvorm, wat bijdraagt aan een natuurlijke en gezonde lichaamshouding.

 

Nieuwsgierig geworden? Loop binnen en laat je door ons verder voorlichten of nog beter trek ze aan.

 

 

Ben je enthousiast over dit artikel?

Reageren

naam
E-mailadres
Reactie

Reacties (0)

Piet van der Heide

Eigenaar